Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Rosens vinger - skatten" by Marita Wennevold Hollen & Øivind Kylstad " Book PDF Kindle ePub Free

Rosens vinger - skatten

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Rosens vinger - skatten
  • Author : Marita Wennevold Hollen & Øivind Kylstad
  • Release Date : January 09, 2015
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 3471 KB

Description

BESTSELGER: SPENNENDE KRIMBOK ! 4. plass 2014 av 135 selvpubliserte romaner og 1. plass februar og mars 2015! Nominert i Cappelens kriminalromankonkurranse i 2013 som et av de beste manus.

Et bestialsk drap utenfor Oscarshall slott på Bygdøy trekker aksjemegleren Carl Simmer inn i en forvirrende reise i både tid og sted.

Han setter kursen sydover til Nice etter en merkverdig oppfordring av sin avdøde kunde, hvor han innlosjeres hos sin tidligere kollega, Charlotte Flemming, som foruten å besitte både finansiell, intellektuell og kulturell viten, også drar ham inn i et lidenskapelig forhold.

På bakgrunn av sparsommelige symboler og tegn mottatt i en bankboks av den avdøde kunden reiser paret rundt omkring i Europas storbyer for å finne frem til en rikdom som har vært skjult av Medini-familien siden 1500-tallet.

Leseren tas med på en intens jakt som omfatter middelalderdrap , hemmelige losjer , maskeradeball og heftig sex.

Romanens tittel er tuftet på erkebiskop Erik Valkendorfs våpenskjold som bestod av en rose omkranset av tre vinger.
Det historiske materialet er verifiserbart og er basert på research over en periode på ca 12 år.

Forfatterne er et samboerpar som begynte å skrive romanen da de traff hverandre for 5 år siden. Begge har bakgrunn fra finans og aksjemegling. På Øivinds familiested i Numedal befinner det seg en gruve seg, som dannet grunnlaget for romanen. Den ble vitterlig eid av Bernt Anker. Det var gruvedrift på familiegården i sin tid.

“Rosens vinger” er et samarbeidsprosjekt mellom samboerparet Marita W. Hollen og Øivind Kylstad.

De startet å skrive romanen da de traff hverandre for 5 år siden. Begge har bakgrunn fra finans og aksjemegling, derfor er handlingen lagt til et pulserende finansmiljø i Oslo og Nice. På Øivinds familiested i Numedal befinner det seg en gruve, som dannet grunnlaget for romanen. Den ble vitterlig eid av Bernt Anker. Det var gruvedrift på familiegården i sin tid. Det jobbes nå med bok nr 2 i triologien.


Free Books Download "Rosens vinger - skatten" PDF ePub Kindle